Tweede leven voor je buiten-gear bij Bever

Dit voorjaar organiseert Bever met Patagonia de Nederlandse variant van de Worn Wear tour. De Patagonia Repair Truck is vanaf komend weekend te vinden bij drie Bever-winkels verspreid door het land. Onder het motto ‘Better than new’ kunnen buitenliefhebbers langskomen met hun favoriete outdoor kledingstuk om het ter plekke gratis te laten repareren. Een win-win initiatief voor iedereen: beter voor het milieu én langer plezier van je favoriete items.

In de Verenigde Staten is het Worn Wear initiatief zeer succesvol en toert de Repair Truck twaalf maanden lang door 21 staten om buitenliefhebbers te voorzien van repairservice. Het werkt als volgt: per persoon kan één outdoor item ingeleverd worden, ongeacht het merk. Is de schade te groot om op de dag zelf te fixen, dan wordt het kledingstuk opgestuurd voor reparatie.

Duurzame benadering
De Worn Wear campagne is een initiatief waarmee Patagonia en Bever gebruikte items centraal willen stellen. Het doel is consumenten te inspireren om producten zo lang mogelijk te gebruiken. Dit resulteert dan weer in een lagere CO2-uitstoot, minder uitstoot van afvalstoffen en minder gebruik van water. Patagonia staat bekend om zijn baanbrekende innovaties op het gebied van productie en milieubehoud. Het was het eerste kledingmerk dat gerecylced polyester en 100% organisch katoen introduceerde. Het merk probeert enkel producten te maken van de allerbeste kwaliteit die duurzaam, functioneel, oogstrelend, maar vooral eenvoudig zijn.

De Patagonia Repair Truck is de komende weekenden te vinden in Amsterdam, Den Bosch en Houten.
Echter, zijn de Patagonia Repair Trucks in Amsterdam en Denbosch al geweest, maar je bent nog steeds van harte welkom bij de Patagonia Repair Truck in Houten op zondag 5 juni van 11-17.00 uur.

6aad173_tumblrnmf3tetpnz1qzhaoao11280

Beste producten, minste milieubelasting
Patagonia werd in 1973 opgericht door de Canadese Yvon Chouinard en is gevestigd in Ventura, California. Het is de missie van Patagonia om de beste producten te produceren met een minimale milieubelasting. Ook wil het bedrijf wereldwijd inspireren tot duurzame oplossingen die bij kunnen dragen aan de bescherming en herstel van natuur en milieu. Tot op heden heeft het hierin ruim 70 miljoen dollar geïnvesteerd. www.patagonia.com.

Buiten begint bij Bever
Wij zijn echte buitenambassadeurs. Vanuit vele eigen buitenavonturen en uitgebreide productkennis brengen we onze liefde voor buiten elke dag over op talloze klanten en bezoekers. Dit doen we in winkels door heel Nederland, op bever.nl, via ons klantenserviceteam, op ons hoofdkantoor in Pijnacker en natuurlijk: buiten. We zijn opgericht in 1977 en maken deel uit van de A.S. Adventure Group, de meest succesvolle buitenretailer van Europa.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *