1 april grap? Dance4freedom gewoon 4FREE?!

Best kept secret

De entree voor DANCE4FREEDOM is inderdaad geen 12,50 euro maar gewoon gratis, 4FREE dus!

Initiatiefnemers van de moderne mensenrechten beweging ProjectAware en DANCE4FREEDOM, Jeroen en Atreya, leggen uit. Iedere bezoeker heeft de vrijheid om als dank voor het feest hun ‘eigen ticketprijs’ te bepalen en achter te laten bij de ingang. Traditionele ticketverkoop van te voren is niet meer van deze tijd en past niet binnen de nieuwe strategie waarbij, net als bij ProjectAware, de mens en niet het geld centraal staat. We draaien het om, jij geeft wat jij het waard vond, wat jij het doel gunt en wat jij kunt missen! Mensen die al een kaartje hadden, ontvangen een mail met de vraag of ze dat bedrag teruggestort willen of dat ze er voor kiezen om dit als donatie te laten staan.

VOL=VOL!

Kom op tijd!  Er is een dresscode ‘be yourself, be freaky be free’. Dus kom uitbundig en doe meer dan je best! Dit komt overeen met hoe succesvolle clubs als de Roxy & iT (Amsterdam), La Via (Barcelona) en Berghain (Berlijn) te werk gaan/gingen en voor een lekkere sfeer zorgen.  Voor de eerste early-believers vóór 24:00 uur worden ook nog 100 Project Aware shirts weg gegeven!

SONY DSC

KOM OOK ‘FEESTEN VOOR VRIJHEID’ EN HET ‘RECHT OM JEZELF’ TE ZIJN!

DANCE4FREEDOM combineert dansbare muziek met alle waarden waar Amsterdam al eeuwen om bekend staat, zoals vrijheid, diversiteit, respect, tolerantie, leven en laten leven, genieten en laten genieten. DANCE4FREEDOM verwelkomt en verenigt alle extravagante nachtvlinders en flamboyante vrijheidsfiguren; alle leeftijden van 18 tot 80, alle seksuele voorkeuren en GLBTI, alle nationaliteiten en afkomst. Alle levende decorstukken met hun eigen dresscode, make-up, en haarstijlen. Helemaal uitgedost en klaar om voor vrijheid flink los te gaan. Alles mag en niets moet!

DANCE4FREEDOM is meer dan alleen goede muziek en een geweldige nacht uit

DANCE4FREEDOM gaat om jou en om hoe en wie je bent! Lekker dansend zoals je nog nooit eerder hebt gedanst. Je vrij voelend op de dansvloer, volledig en echt jezelf kunnen zijn terwijl je geniet van de muziek en de mensen – de mensen en de muziek!

DANCE4FREEDOM is een project van de moderne mensenrechten organisatie/beweging Project Aware. De twee initiatiefnemers, Atreya en Jeroen, zijn zich in de Himalaya niet alleen bewust geworden van het belang van vrijheid en maken via verschillende projecten onder de vlag van ProjectAware anderen ook Aware, maar zijn ook al jaren graag geziene, good-vibed, party personen die al heel wat jaren welkom zijn in de uitgaansscene van o.a. Amsterdam en Bacelona. Tijdens DANCE4FREEDOM komt hun jarenlange ervaring bijeen in de vorm van feest voor vrijheid met goede muziek en super sfeer waar uitgaan nog leuker en anders wordt door even lekker jezelf te kunnen zijn.

i_love_freedom

Kom de lancering van ons nieuwe people-powered platform vieren en steun meteen de start van de missie!
Alle donaties van de ‘kaartverkoop’ gaan regelrecht naar het startbudget van ‘Project Aware, Freedom – The Next Step’, waar we van awareness naar actie zullen schakelen. Door een DANCE4FREEDOM bij te wonen financier je dus de toekomst van vrijheid en draag je bij aan de community, campagnes en de missie.

Lees meer! http://nextstep.projectaware.nl/nl/

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *