Maak kennis met de nieuwe Almond Start (WIN)

Bij Abbot Kinney’s zijn we altijd opzoek naar nieuwe smaken, lekkere recepten en de beste producten. Dit geldt niet alleen voor de nieuwe producten, maar ook het huidige assortiment nemen we regelmatig onder de loep. Daarom hebben we het recept van de Almond Start, onze amandelyoghurt, aangepast en verbeterd.

Zachte & frisse smaak

Wij hebben een minimale hoeveelheid (1,6%) appelsap concentraat toegevoegd. De aanpassing is klein, maar net voldoende om ervoor te zorgen dat de smaak nu nog zachter en frisser dan voorheen. Wij gebruiken hiervoor een mix van verschillende soorten biologische appels die zorgen voor een perfecte balans tussen zoet en fris zuur.

We houden het nog steeds simpel. De Almond Start bevat slechts vijf natuurlijke ingrediënten: amandelen, water, yoghurtculturen, tapiocameel en geconcentreerd appelsap.

From Sicilië with love

De basis voor onze Almond Start zijn, surprise surprise, amandelen! Heel veel amandelen. Dat maakt het product zo speciaal. De Almond Start is zelfs de eerste van Europa. De yoghurt is smeuïg, zacht en heerlijk fris. Het heeft een milde nasmaak van echte noten.

Deze noten komen uit Sicilië. Deze biologische Siciliaanse Tuono amandelen hebben een fijnere smaak dan de amandelen uit Spanje of Californië die je vaak tegenkomt in de winkels. In september worden de amandelen geoogst, gekraakt en geblancheerd om hen te ontvellen. Door de amandelen heel fijn te malen en water toe te voegen krijg je ‘amandelmelk’. Van deze ‘melk’ maken wij een plantaardig alternatief voor yoghurt. Wist je dat onze Almond Start voor 15% uit amandelen bestaat? Dat is drie keer meer dan bij een amandelmelk die je in de winkel koopt.

Powerfood

In amandelen zitten veel onverzadigde vetten. Er zijn sterke aanwijzingen dat het eten van (ongezouten) amandelen of andere noten beschermend werkt tegen hart- en vaatziekten (Voedingscentrum). Bijna alle voedingsdeskundigen zijn het erover eens dat elke dag een handje noten eten een goed idee is. 15 gram per dag zou samen hangen met ongeveer 20% risico verlaging op bepaalde hartziekten. Wist je dat in 100 gram Amandel Start 15 gram amandelen zit? Wat een toeval..

Hoe gebruik je Almond Start?

Deze plantaardige amandelyoghurt kun je gebruiken voor zowel zoete als hartige gerechten. Het past perfect bij deze granola met sinaasappel en cacao nibs. Of wat dacht je van artisjok met Almond Start- mosterd dip. Op de website van Abbot Kinney’s vind je heel veel inspiratie voor gerechten met de amandelyoghurt.

Hoe vind jij de nieuwe Almond Start smaken?

Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw mening over het verbeterede recept. Laat het ons weten via social media. Gebruik hiervoor #abbotkinneys zodat wij dit kunnen teruglezen.

Mail & Win

Bij Abbot Kinney’s maken we lekkere plantaardige producten van de allerbeste ingrediënten. Dat smaakt het best, en is voedzaam en goed voor je. En daar houden we wel van.
Nieuwsgierig naar onze producten? Laat hieronder jouw gegevens achter en wie weet win je 10x 400ml cups!

Mail & Win

Maak kennis met de nieuwe Almond Start (WIN)

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *