Aan de schoonmaak met Klok

bundles

 

Als het voorjaar weer begint, begint het bij mij te kriebelen en wil ik alles weer schoonmaken. De kasten gaan open en alles gaat eruit. En sopje door de kasten, alle hoeken en gaten worden goed onder handen genomen en er vindt gelijk een grote opruim- en weggooiactie plaats. De zomerkleding komt weer tevoorschijn en ik ben helemaal klaar voor het voorjaar.

Met de producten van Klok kan ik deze klussen goed klaren. De zomerkleding die muf ruikt krijgt een heerlijke wasbeurt met Klok vloeibaar wasmiddel kleur. En de witte broek wordt nog even gewassen met waspoeder voor de witte was. Beide wasmiddelen zijn al te gebruiken vanaf 30 graden en ze wassen je was stralend schoon en fris en je kunt er ongeveer 20 wasbeurten mee doen. Er zijn ook Klok pow(d)er dose tabs voor de gekleurde was. Niets meer doseren maar zo een tab in je wasmachine en de doos is goed voor 20 wasbeurten

De kasten, vloer en badkamer en zelfs spiegels pak ik aan met Klok allesreiniger. Een geurloze reiniger die erg goed schuimt en prettig aanvoelt voor je handen. Geen jeukende en rode handen meer na gebruik. De allesreiniger pakt de vuiligheid goed aan en laat alles weer glanzen. De wc blinkt weer na gebruik van Klok wc-reiniger. Binnen 30 minuten is je wc waar kalkvrij.

Voor het dagelijks gebruik wassen Klok afwasmiddel en Klok vaatwastabletten je vaat weer blinkend schoon. En ook hier geen geïrriteerde handen na gebruik. Je vaatwasser kan 26x draaien en je hoeft de folie niet van het tablet te verwijderen, want deze lost op in het water. Het is een all-in-one tablet dus je hoeft geen zout of glanspoelmiddel toe te voegen.

Extra fijn is het dat de wasmiddelen en schoonmaakmiddelen van Klok rekening houden met het milieu en huidproblemen verminderen.

Begint het bij jou ook te kriebelen? Wij geven vijf pakketten weg met schoonmaakproducten van Klok en Rixx ter waarde van € 42,50.
Schrijf je hieronder in en wie weet kan jouw grote schoonmaak snel beginnen.

Lees meer:

Is kurkuma echt zo’n wondermiddel?

>Win een Groenland Schoonmaakpakket!     

>Natuurzeep voorkomt huidproblemen en allergieën

 

Update: Deze Mail & Win-actie is inmiddels afgesloten. Iedereen hartelijk dank voor het meedoen, en de winnaars van harte gefeliciteerd! In onze Mail & Win-rubriek vind je nog vele andere acties, en ook hebben wij wekelijks speciale Facebook-acties. Veel geluk! En wil je echt niets missen van De Betere Wereld, abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

 

Toon de 2 reacties
  1. Will schreef:

    KLOK mijn schoonmaakmiddel en wasmiddel!!

  2. Theo schreef:

    Dank u wel voor deze informatie. Het is namelijk zo dat ik scheurtjes krijg van bepaalde middelen. En er staat hierboven aangegeven dat de wasmiddelen van Klok huidproblemen vermiinderd dus dit is zeker proberen waard!
    Theo

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.