Win een COCO-MAT on nature!

RELAX. SLEEP. UNWIND. Get into the COCO-MAT state of mind

Het duurzame lifestyle merk COCO-MAT, dat gespecialiseerd is in natuurlijke woon- en slaapproducten geeft een overnachting weg op hun all natural bedcombinatie Triton.

Dit excentrieke, metaalvrije bed, bestaande uit verschillende lagen van onder andere natuurlijk rubber, kokosvezel, paardenhaar, cactusvezel (voor vochtabsorptie), zeegras en eucalyptus (voor een betere ademhaling), staat in de all natural COCO-MAT Loft, gelegen boven de COCO-MAT Haarlemmerplein winkel in Amsterdam.

Ervaar een weekend lang hoe het is om geheel natuurlijk te slapen en verken de stad op de COCO-MAT Wooden Bike.

Winnen?

Vul hieronder jouw mooiste droom en je gegevens in, en maak kans op een weekend op een COCO-MAT Triton in de COCO-MAT LOFT.
Niet gewonnen? Alle DeBetereWereld lezers krijgen een speciale dream discount bij aankoop van een COCO-MAT bed.*
*vraag naar de voorwaarden

www.COCO-MAT.nl

 

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte.
Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Mail & Win

Win een overnachting in de COCO-MAT Loft

Toon de 5 reacties
 1. Sandra Benedick Elzinga schreef:

  Mijn mooiste droom is mijn vriendin vragen of ze wil oppassen op onze kinderen Dan als ze er is : ZOEF weg! Als we aangekomen zijn, en we bij de kamer zijn aangekomen op bed ploffen en het hele weekend SLAPEN 😛 Grapje! We gaan er dan 100% van genieten! Het is dan ook 9 jaar geleden dat we samen zonder kids iets hebben ondernomen 🙂

 2. Milou van Mulken schreef:

  Mijn letterlijk mooiste droom heb ik vorig jaar s’nachts gedroomd en het is niet iets wat echt kan gebeuren maar mooi was het zeker!

  Ik droomde dat ik in een ronddraaiende tol op zee aan het varen was, en ik moest peddelen met voetpedalen om snel te gaan. Ineens ging ik loeihard en kwam er een grote groep dolfijnen met me mee zwemmen. Ze vroegen of ze mee konden peddelen en voordat ik het wist kwam er een dolfijn in zo’n zelfde tol als ik aangezommen en hielden we competitite. Daarna heb ik nog even gekletst met een van de dolfijnen die met z’n flippers over mijn tol hing en ineens een kerstmuts op had. Het was maf maar mooi, haha!

 3. 644239 225532Its great as your other weblog posts : D, thanks for posting . 444197

 4. 744677 947109Outstanding read, I lately passed this onto a colleague who has been performing a bit research on that. And the man truly bought me lunch because I came across it for him smile So allow me to rephrase that: Appreciate your lunch! 369946

 5. codeless testing schreef:

  848204 637618Youre so right. Im there with you. Your weblog is surely worth a read if anyone comes throughout it. Im lucky I did because now Ive obtained a entire new view of this. I didnt realise that this issue was so important and so universal. You definitely put it in perspective for me. 519003

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gezonder en duurzamer leven?


Wij maken het jou gemakkelijker om bewuste en gezonde keuzes te maken. Wil jij ook onze handigste tips, gezonde recepten en beste aanbiedingen in je inbox?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!

U bent succesvol aangemeld.