Gezond dagje uit: Nationale Gezondheidsbeurs

gezondheidsbeurs

2e Entreekaart gratis voor lezers De Betere Wereld

24, 25 en 26 januari 2014 Jaarbeurs Utrecht

De Nationale Gezondheidsbeurs is dé grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl! Met vijf vernieuwde thema’s is het aanbod dit jaar nog uitgebreider dan eerdere edities. Deze thema’s, Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Avontuur en Body & Mind, zullen uitgebreid aan bod komen in hiervoor speciaal ingerichte paviljoens. De Nationale Gezondheidsbeurs trekt mensen die een dagje gezond uit willen zijn!

Body & Mind
Dit jaar komt De Nationale Gezondheidsbeurs met een compleet nieuwe zone: Body & Mind. Gezien de huidige marktontwikkelingen een extra dimensie in het concept. Met deze nieuwe zone wordt de bezoeker een platform geboden waar alles te vinden is op het gebied van totale ontspanning en wellness. Een divers en interactief aanbod om inspanning en ontspanning met elkaar in balans te brengen.

De kracht van de beurs
Gezondheid en een gezonde leefstijl is een breed onderwerp. Hoe gezond we zijn wordt bepaald door wat we eten en drinken, regelmatig sporten, dagelijkse huid – en mondverzorging, medische klachten en dergelijke. Deze onderwerpen zien we terug op de beurs. Tevens kunt u met al uw gezondheidsvragen terecht bij de verschillende stands, workshops of bij de speciale paviljoenen.

GezondheidsSpecial De Betere Wereld
Naast redactionele artikelen zoals Groene Voornemens en Medical Cooking, blogs en diverse Mail & Win-acties (van DermagiqSlowjuice, Terrasana, Fit20, FreeFrom, GoGreenKids, ) hebben wij ook bijdragen van merken, labels en organisaties die zich inzetten voor een goede gezondheid: van gezonde isolatie van Tonzon en met de zorgverzekering van EkoPlaza tot en met de mondhygiëne van Aromed, Vital Life Coaching en de Yoga-docentopleiding van Saswitha en Ayurveda-thee van Maharishi.
Verder een mooie bijdrage van ActionAid: We Won’t Accept Hunger.
Zelfs aan de gezondheid van dieren is gedacht: Yarrah vertelt over hun tarwevrije dierenvoeding.
Gaat dat zien! 🙂  En nog gratis toegang tot de beurs ook, zie hieronder!

Gezond van top tot teen
Op de zevende editie van deze beurs is er wederom veel te doen. Bezoekers kunnen (gratis) hun gezondheid laten testen met veel verschillende gezondheidstesten die worden aangeboden zoals een oog-, hoor- of bloeddruktest. Een bezoek aan De Nationale Gezondheidsbeurs staat dus ook voor een screening van top tot teen.

Openingstijden:
vrijdag 24 januari t/m zondag 26 januari 2014 van 10:00 uur tot 17:00 uur

Gratis 2e entreekaart!
Entree: € 12,50 per persoon, maar als lezer van De Betere Wereld ontvang je de 2e toegangskaart gratis bij aankoop van de 1e! Wel onderstaande Pdf printen en meenemen.
Veel plezier!

www.denationalegezondheidsbeurs.nl

Adv_BetereWereld_NGB2014

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *