Win een fairtrade pakket van LXMI

De Amerikaanse beautylijn LXMI bestaat uit crèmes, een verzachtende lippenbalsem een highlighter waar je een natuurlijke rosé gouden glans van krijgt. De basis van alle producten is Nilotica Reserve©, gemaakt van Nilotica noten die worden geplukt en bewerkt door Oegandese vrouwen die hiervoor 3 maal het standaard loon ontvangen. Nilotica Reserve© zit bomvol antioxidanten, vitamine A en E. Deze stoffen zijn essentieel voor een goede hydratatie, laten de huid stralen en geven een glow van binnenuit. Naast 100% natuurlijk is de lijn ook vegan en cruelty free.

Het brein achter het duurzame beautymerk is sociaal onderneemster Leila Janah. Eerder richtte zij al sociaal IT-bedrijf Samasource op, waarmee ze 8.000 mensen in Afrika en India aan een baan hielp. Haar motto is “Give Work”. Want alleen door het verschaffen van werkgelegenheid, maak je een einde aan extreme armoede. Niet voor niets is de naam van Janah’s beautylijn niet alleen een verwijzing naar luxe (voor de huid) maar ook naar de Hindoestaanse godin Lakshmi. Deze godin staat voor welvaart en geluk en belichaamt daarmee de kernwaarden van het beautymerk. LXMI is verwennerij voor je huid en een beetje welvaart voor iemand anders: dubbel geluk dus!

Lees ook: Blyde Benelux lanceert social beautymerk

Mail & Win

Wil jij kans maken op dit heerlijke beautypakket van LXMI t.w.v. €120? Laat dan hieronder je gegevens achter en maak er een stralende herfst van!

Doe ook mee via Instagram en Facebook voor meer winkans!

Update: De win-actie is afgelopen, alle winnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Hier kun je meedoen aan onze nieuwe duurzame en gezonde winacties

 

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *