Creëer een unieke sfeer met houten jaloezieën

houten jaloezieën

Jaloezieën zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt kiezen voor smalle of brede stroken. Wat het materiaal betreft zijn aluminium, hout, kunststof en textiel het meest gangbaar. Houten exemplaren hebben een aantal belangrijke pluspunten. Allereerst is de uitstraling authentiek en bijzonder warm. Houten jaloezieën zijn meer dan zonwering, ze zijn een sprekende aanvulling op uw interieur. Hout is bovendien goed isolerend. Dit soort jaloezieën houdt veel warmte binnen tijdens de wintermaanden. En in de zomer blijft uw woning heerlijk koel.

Volop keuze

Qua lamelbreedte zijn 50 en 65 mm de opties die u heeft. En houten jaloezieën voor in de badkamer kunt u bestellen met een lamelbreedte van 25, 35, 50 of 65 mm. Voor alle exemplaren geldt dat ze beschikken over een sterk en handzaam bedieningskoord. U kunt de hoeveelheid licht die binnenkomt perfect regelen. Het hout van de lamellen, Basswood en Abachi genaamd, is afkomstig uit bossen die op een duurzame manier worden beheerd. Dit hout draagt het FSC-certificaat en dat betekent dat u echt een verantwoorde keuze maakt. Ecologisch gezien en ook wat de kwaliteit betreft. We hebben het over mooi, sterk hout.

Op maat gemaakte jaloezieën

U kunt uw nieuwe houten jaloezieën perfect op maat laten maken. De maximale breedte van de 50 mm-lamellen is 345 cm. De hoogte gaat tot 300 cm. Voor de 65 mm- en badkamerjaloezieën zijn deze waarden 270 cm –maximale breedte- en 300 cm –maximale hoogte-. En dan de kleur, ook op dit gebied is er veel variëteit. Basistinten om uit te kiezen zijn wit, zwart, en off white. Daarnaast staan er diverse trendy kleuren tot uw beschikking. Denk aan grijs, mokka, taupe en zand. En wat te denken van jaloezieën met een houtnerf-structuur? Voorbeelden hiervan zijn de Ash, Black Coffee en Dune.

Een compleet pakket voor een scherpe prijs

Op maat gemaakte houten jaloezieën worden geleverd inclusief boven-bak, schaarsteunen en natuurlijk een voorlijst in dezelfde stijl en kleur. De schaarsteunen zijn te bevestigen op het raam, het plafond of aan de muur. Desgewenst kunt u er een zij-geleiding van staaldraad bij krijgen. Dit zorgt voor extra stabiliteit. Als u rondkijkt op internet, zult u zien dat de prijskaartjes enorm verschillen. Bij Onlinerolgordijnen.nl treft u een uitstekende en scherpe prijs-kwaliteit-verhouding; daar kunt u geen nee tegen zeggen!

Meer lezen?

Screens voor de perfecte zonwering

Bekijk deze 4 tips voordat je zonnepanelen plaatst

Milieubewuste cadeautip in de feestmaand

Niets missen van De Betere Wereld?

Like dan onze Facebook-pagina en blijf op de hoogte. Of schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Plaats een reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.